Zastrešenie bazéna – Budakeszi

Egy újabb szép házi Wellnes és medence tér, Sunwood télikertből

A cégek közötti partner kapcsolat legjobb példája alapján, a Wellis Magyarország egyik üzletkötője keresett meg minket a projekttel kapcsolatban. Természetesen a helyszíni mérésnél, már ott volt a tulajdonos is, aki mindenben a legnagyobb segítségünkre volt a télikert megtervezésével kapcsolatos kérdésekben. Mivel a ház és a kerítés közé kellett terveznünk az új üvegtetős medence teret, ezért minden adott volt. Pontosabban a helyszín szűkössége miatt, a maximális teret kellett kialakítanunk és a hőhídmentesítésekre is gondolnunk kellett. A prémium minőségben elkészült télikertet, először megterveztük és egy 3D-s szemüvegen keresztül mutattuk be a tulajdonosnak. Kérésére az előteret tovább bővítettük az udvar felé, így alakult ki a végleges forma. A munkálatoknál nagy segítségünkre volt a helyi kőműves csapat, akivel jól együtt tudtunk dolgozni. A képeken látható télikert a legmagasabb műszaki tartalommal és anyagfelhasználással készült el a kisgyermekes család nagy örömére. Azóta minden évszakban kényelmesen tudják használni a környezetbe illesztett házi wellnesst.
Műszaki tartalom:
-Sunwood hőhídmentes, szellőző, alumínium télikert tető, a rendszerhez tartozó esőcsatorna lefolyóval,
-színterezett festés RAL 7016 Antracit színben
-Alumínium illesztéseknél, csomópontoknál, rejtett (nem látszó) csavarozásokkal
-tetőüveg: Hőszigetelt, kívülről Sunex napvédő üveg 80%- os napenergia szűréssel, belülről 8 mm vastag ragasztott biztonsági üveg Ug: 1,1 W/m2K
-Oldalfal: Alumínium emelő toló ajtó 156mm széles tokkal,  statikai sarokszögfordítóval, antracit színben, oldalról bejárati és harmonika ajtó kombinációval.

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top