SIRHA 2016

Sunwood részvétel a SIRHA nemzetközi szakkiállításon, Budapest 2016

Cégünk ismét méltóképpen képviselte a pergolák és télikertek világát ezen a rangos kiallításon. Ez a nemzetközi vendéglátó- és élelmiszeripari szakkiállítás a Hungexpo Budapest területén került megrendezésre 2016. május 9 és 11 között.

Azt gondoltuk, ha vendéglátóiparról van szó akkor ott a helyünk, hiszen termékeink a magánszemélyek otthonain túl az éttermek, pizzériák, szállodák, cukrászdák és kávézók számára kínál látványos épületfejlesztéseket: teraszok, télikertek, pergolák, árnyékolástechnikai termékek, lapozgatós üvegajtók, eltolható üvegajtók és egyéb más épületkiegészítők formájában.
A kiállított íves, nyitható ponyvás pergolánk alatt egy kévézót alakítottunk ki ahol  kedves barátunk Dósay Tamás cége által forgalmazott MoKambo kávéja üdítette fel kedves vendégeinket. A kellemes környezetben az érdeklődők sajátkezűleg kipróbálhatták a lapozgatós, eltolható,  impozáns üvegajtókat vagy a motoros, távirányítóval működtethető ponyvás tetőrendszert. Jónéhány neves szálloda, étterem, cukrászda és pizzéria tulajdonosával volt szerencsénk találkozni és átbeszélni, továbbgondolni az elképzeléseiket, megtalálni a megálmodott teraszok, teraszfedések, medencefedések, előtetők, pergolák és télikertek 3 vagy 4 évszakos technikai megoldásait.
Potenciális vevőinkkel lehetőségünk volt ismertetni munkamódszerünket melynek része a helyszínen történő precíz, lézertechnikás méretfelvétel és az ennek alapján történő számítógépes látványterv elkészítése 3D-ben – mely mérethű ábrázolása a tervezett,  jövőbeni építménynek.
Többek között finnországi, észtországi és török szállodatulajdonosok, cégvezetők  komoly érdeklődést mutattak ki prémium kategóriás pergoláink iránt, melyek garantáltan ellenállnak akár a 117km/h sebességű szélnek, esőzésnek és a nemkívánt, tűző napfénynek is biztosítva ezzel a kellemes hangulatot.
Részvételünket nagyon sikeresnek érezzük ezen a kiállításon hiszen a külföldi érdeklődőkön túl több magyarországi és szlovákiai megrendelés is elindult a megvalósulás felé.

A standunk virágdíszítését és a stílusos piros-feher székeket és asztalokat Posnyák Klára Klaudiának a Növényvilág Magyarország Kft. ügyvezetőjének szeretnénk megköszönni, továbbá a csobogót és az esővíz-hasznosító berendezését a Suni-Kft-nek, Hegedűs Enikő cégének, valamint a tetszetős fa-padló burkolatot a Gemini Kft. tulajdonosának Dr. Mátrai Lajosnak szeretnénk ezúton is megköszönni.
Végezetül, gratulálunk Széll Tamásnak a kiállítás keretén belül megrendezésre került Bocuse d’Or szakácsverseny európai elődöntőjének győztesének, mellyel Magyarország gasztronómiai értelemben vett „nagyhatalmi“ pozícióját erősítette. 🙂
A kiállítás 3 napja, annak sokszínű kavalkádja, kellemes hangulatával még mindig élénken bennünk él. 🙂

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top