Nadsvetlík – Budapešť

A lakás Budapest belvárosához közeli utcában van. Tulajdonosa úgy döntött, hogy lecseréli a meglévő, régi üvegszerkezetet az étkező felett, mivel már nem felel meg a biztonsági elvárásoknak.

Az új télikert tetővel a tulajdonos egycsapásra megoldotta a biztonsági kérdést és az esztétikai szempontokat is. Nyáridőben az étkező kellemes klímája belső árnyékolóval lesz biztosítva, mely szintén jól illeszkedik környezetéhez pasztell színeivel.

Tulajdonos nyilatkozata

A nagyváros egy régi lakásában lakom, és nemrég új télikert tetőt csináltattam az étkezőm fölé. Több céget is megszólítottam árajánlat-kérésemmel, köztük a Sunwood-ot is, akit az interneten találtam, de ők voltak az egyetlen cég, aki válaszolt e-mailban küldött árajánlat-kérésemre.

A legelső perctől minden nagyon profin és korrektül volt kidolgozva, az első kapcsolatfelvételtől számítva 1 hónapon belül az új tető be volt szerelve. Részemről nagyra értékelem a Sunwood cég gyors és lelkiismeretes hozzáállását és ha valamikor egy újabb télikertet szeretnék építtetni, biztosan újra őket fogom megbízni.“

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top