Wellis napok Sunwood pergolákkal

A Wellis vásáron is ott voltunk a motoros pergoláinkkal!

Talán az utolsó igazi nyári hétvégén, mindenki előtt nyitva volt a Dabas melletti Wellis gyár csodálatos bemutatóterülete. Az idelátogatók megtapasztalhatták a gyártó cég vendégszeretetét, amit az ingyenes programok csak tovább színesítettek.

Azok a családosok jártak talán a legjobban, akik a gyerekeket sem hagyták otthon. Volt ott arcfestészet, ugrálóvár, sütögetés, innivaló, és természetesen lubickolás minden mennyiségben. A felnőttek pedig eközben bőséges információt szerezhettek be a Wellis masszázsmedencékről. Miután elfáradtak, kellemes környezetben hűsölhettek a motorosan mozgatható pergolák árnyékában.

A Sunwood télikerteket gyártó cég képviseletében, a Wellis dabasi kiállító területén egész évben megtekinthetőek és kipróbálhatóak az exkluzív világítással ellátott pergoláink. Azok akik, ezt a program választották, biztosan szép emlékekkel tértek haza. Azoknak pedig, akik még eddig nem jártak a Wellis bemutatóin csak ajánlani tudom mint, három gyerekes apuka és mint a Sunwood télikerteket gyártó cég tulajdonosa.

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top