Zimná záhrada – Budapešť 6.

Az első átadott télikertem történetét szeretném most megosztani veled kedves olvasó. Még csak pár hónapja dolgoztam a Sunwood Télikerteknél, mikor megcsörrent a céges telefonom, és egy kedves Úr kezdett kérdezgetni a megrendelt télikertjéről. Szerencsére a kollégáim és az elődöm intenzív tanfolyamban részesítettek, így tudtam segíteni neki, mivel eddig nem ezen a területen dolgoztam.
Nemrég építkeztem én is, és tudom mekkora csúszások vannak, ezért meglepődtem, hogy a mi cégünknél határidőn belül adtuk át a télikertet.
Mivel én csak a látványterveket láttam, mikor kiérkeztem a helyszínre, akkor szembesültem vele, hogy mennyire szép lett az elkészült munka. Egy már meglévő terasz lett beépítve, hogy megnöveljék a belső teret, a végeredmény egy szép, nagy tágas nappali.
Volt egy kis időm míg megérkezett a tulajdonos, így ki tudtam próbálni a beszerelt harmonikaajtót, és jól átnéztem, hogy minden jól működik-e a télikerten.
A megrendelőnk is mindent rendben talált, és már azon gondolkodik, hogy esetleg még hova lehetne építeni még egy télikertet. Kaptam egy ígéretet, hogyha a berendezések is bekerülnek, kapok majd képeket a teljesen elkészült télikertről.
Remélem, a jövőben még sok ilyen kedves és türelmes vásárlóval fogok találkozni, akiknek megvalósíthatom az álmát, hogy télen is melegben élvezhessék a természet varázsát.

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top