Zimná záhrada – Detrekőcsütörtök 2.

A tulajdonos az elérhetőségünket egy másik vevőnktől kapta – annak ajánlásával együtt, akinek pár hónappal korábban építettük medencefedését. Mivel rokonságban állnak egymással, nem volt kétséges, hogy pozitív gondolatokkal és véleménnyel ajánlották cégünket.

Az előmérésnél és helyszíni szemlénél nyilvánvalóvá vált, hogy nem kis feladat elé állítottak bennünket, bár egy régebbi munkánál már találkoztunk ehhez hasonló helyszínnel. Ebben az esetben viszont elég keskeny volt a terasz a családi ház első emeletén, melyet egyáltalán nem is tudtak kihasználni. Igazság szerint eddig teljesen haszontalan volt számukra, ezért döntöttek úgy, hogy beépítik, így újabb, egész évben kihasználható teret nyernek. Pihenőszobának rendezik be, rattan ülőgarnitúrával, valamint ide tervezik a karácsonyfát.

Érdekes részlete a télikertnek, hogy a talajban egy lépésálló üvegtábla van beépítve, hogy a télikerten keresztül az alatta lévő helység is több fényhez jusson ezután. A belső tér két színkombinációja jól kiegészíti egymást. A sötétebb árnyalat a parapetfalon körbe és a világosabb pedig a cseréptető alatti részt hangsúlyozza. A két szín kontrasztját alkotja a világos bézs színű kőpárkány, mely alatt LED világítás fut körbe a télikerten és folytatódik a télikert tetőszerkezetének nyerge alatt. Tökéletes harmóniát és kellemes légkört sikerült a tulajdonosnak teremtenie, melynek hasznát veszi majd az itt eltöltött idő alatt.

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top