Zimná záhrada – Nagyszombat

Ennek a télikertnek a tulajdonosa is a becsapott vevőkörből talált el hozzánk. Egy megnemnevezett
cégtől helyszíni felmérést, majd magát a télikertet is megrendelték. Utasították a házfal kibontására, felvették a nem éppen alacsony előleget, és 4 héttel későbbi időpontra ígérték a szerelést. Az idő eltelt, és a cég nem jelentkezett. A tulajdonos többször próbálkozott telefonon is, mindhiába. Így a ház  nyitott fallal állt több mint egy évig.
Csalódottan és felháborodottan az adott helyzettől, óvatosan felvette velünk a kapcsolatot. A helyszínen találkoztunk, ahol már állnia kellett volna a megfinanszírozott télikertnek – helyette egy tátongó nyílás fogadott a házfalon, ami  átmenetileg el volt takarva. Felajánlottuk neki a lehetőséget, hogy elvisszük cégünk által épített télikertbe, hogy válaszlhassunk és szemléltethessük kérdéseit a csomóponti és egyéb megoldásokkal kapcsolatban. Egészen a szerelés megkezdéséig folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, ami nagyon jól esett nekik. Mikor eljött a szerelés első napja és megjelentünk a helyszínen, szemmel láthatóan nagy kő esett le a szívéről.
Ennek a télikertnek az oldalfala 3 rétegű hőszigetelt üveggel van ellátva. Átmenetként szolgál a konyha és az étkező között.

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top