Zimná záhrada – Páty

Mondhatnánk, minden találkozás valamilyen véletlenek sorozata, de ebben az esetben mégiscsak kivételes. Telefonon keresték meg cégünket, előtetőről és télikertről érdeklődtek. Meg is állapodtunk egy találkozóban.
A terasz helyszíni mérését követően az adatlapunkat kezdtük kitölteni. Annál a kérdésnél, hogy honnan hallott a cégünkről, felnevetett a ház asszonya. Nem fogják elhinni, mondta vidáman: “A kis unokánk elkísérte az apukáját egy orvosi rendelőbe, ahol valószínűleg valaki ott felejtett egy reklámtáskát, építőipari katalógusokkal. Azok a katalógusok közül kiválasztott egyet ami tetszett neki és azt elhozta hozzánk. Itt játszott vele és amikor ő is elfelejtette hazavinni, akkor néztük meg mi is, hogy pontosan mi van benne. Ez a katalógus volt a Sunwood télikertes katalógus, szebb és szebb képekkel, hátulján az önök telefonszámával…”
Innen már nem volt nehéz dolgunk a tervezéssel, mert a bizalom megvolt és a tulajdonosok összes kérését sikerült megvalósítanunk. A télikert folyatásában kialakítottunk egy előtetőt is, ami megvédi a feljáratot a csapadékos időjárástól. A házigazdák az építkezés napjaiban is gondoskodtak a jó hangulatról. Az átadást követően az összes kollégánk kapott egy kis pálinka kóstolót a ház urától. Köszönjük! A Sunwood team

Műszaki tartalom:

  • Sunwood alumínium tetőrendszer
  • színterezett festés RAL 8003 színben
  • alumínium illesztéseknél, csomópontoknál, rejtett (nem látszó) csavarozásokkal
  • tetőüveg: Hőszigetelt, kívülről Sunex napvédő üveg 80%- os napenergia szűréssel, belülről 8 mm vastag ragasztott biztonsági üveg Ug: 1,1 W/m2K
  • oldalfal: PVC Rehau rendszer, statikai sorolókkal, aranytölgy színben, szemből középen felnyíló bukó-toló ajtórendszerrel, oldalról bejárati és erkélyajtóval.
  • előtető: Sunwood alumínium tetőrendszer, víztiszta polikarbonáttal, télikert esőcsatorna lefolyóval.

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top