Zimná záhrada – Pest megye

A lakótérbővítés télikerttel avagy exkluzív lakótér teraszbeépítéssel, egy nagyon kedves polgári családnál.
Miután a tulajdonos megkereste cégünket télikert árajánlatkérésével, szerencsének köszönhetően, másnap a közelben volt egy mérésünk, így hozzájuk is eljutottunk. A helyszíni felmérés közben kezdtünk beszélgetni, ahol gyorsan kiderült a tulajdonos tájékozottsága a télikertekkel kapcsolatban. Valamint elmondta, hogy alig 50 m2- en laknak, nemrég született babájuk és még két kutyus is a család tagjának számít. Ezek után el tudjuk képzelni, hogy a közel 20 m2-es teraszbeépítés télikerttel, az eredetihez képest 40%-os lakótérbővítést jelentett a családnak.
A bérből és fizetésből élő család később elmondta, fáradságot nem kímélve az összes magyar céget megkereste, aki télikertet forgalmaz. Minket választott, miután a minőséget és árakat minden szempontból összegezte.
Miután karácsonykor fényképeket is kaptunk a berendezett télikertről, a házigazda elmesélte a legszebb élményét: amikor reggel az ágyból kikelve egy szál pizsamában iszogatja a kávéját, miközben a télikertből nézi a hóesést, ennél jobb feelinget nem tud elképzelni. Igazi luxus elérhető áron a télikert!

A tulajdonos nyilatkozata:
„Kislányunk születése után az 55 m2 lakásunkat szerettük volna tágasabbá varázsolni, és a meglévő teraszunk beépítése ehhez remek lehetőséget kínált. Mivel a télikertet egész évben használni kívántuk, így mind műszakilag, mind esztétikailag magasak voltak az elvárások, és természetesen mindezt reális áron szerettük volna véghez vinni. Időt és energiát nem sajnálva, akkurátus munkával, mintegy tizenegy kivitelező céget kerestem meg. A cégek értékelésekor szem előtt tartottam a referenciákat, a szakmában eltöltött időt, a garanciát, a műszaki tartalmat, az árat, és nem utolsó sorban az ügyfélbarát hozzáállást. Hamar kiderült számomra, hogy a piacon jó, ha két-három cég tudja ezt biztosítani, így már nem volt nehéz megtalálnom a Sunwood-ot. A télikert azóta felépült, berendeztük, belaktuk és élvezzük, hogy az új nappalink „kint van” a kertben. Esténkét a csillagokat nézzük az üveg tetőn át vagy éppen az első havazást csodáljuk, tavasszal azt, ahogy virágoznak a barackfák és még a mai napig is, ha reggelente kimegyek a habos kávémat szürcsölgetve egy szál pizsamában, az jut eszembe: jó választás volt.”

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top