Zimná záhrada – Stomfa

Ezen télikert tulajdonosa egy bizonyos cégtől megrendelte a már meglévő teraszának télikerttel való beépítését. A “cég”, bármilyen technikai felkészülés és tudás nélkül, a szerelés elkezdése után jött rá a tényre, hogy nem tudják megépíteni a télikertet. A helyszínen részlegesen felállított nyílászárókat maguk után hagyva eltűnt a cég a helyszínről, sem telefonon, sem személyesen nem voltak többé elérhetőek a csalódott tulajdonosok számára…

Egy kis idő elteltével, újra erőt gyűjtve hívta fel a tulajdonos cégünket… A tervezésnél több technikai megoldás ötvözetét alkalmaztuk: alacsony hajlásszög a tetőnél, minden oldal más méretű és alakú, hatszögű konstrukció, egy csúcsból induló oldalak, három oldalon speciális, fűthető alumínium csatorna (box-gutter), amorf forma.

Miközben már gyártásban volt a télikert, folytak a tárgyalások a leendő tulajdonossal, hogy nem bánná -e, ha először bemutatnánk ezt a művet a 2009-es Pozsonyi Építőipari Kiállításon. A fotók magukért beszélnek…. A kiállítás után a helyszínen összeszerelve átadtuk tulajdonosainak a télikertet, akik hamarosan ízlésesen berendezték és nagyon elégedettek munkánkkal.

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top