Letné záhrady – Prístrešok – Szenc 2.

Cégünkhöz érkezett télikert árajánlat kérő levelére válaszolva, telefonon is felhívtuk az érdeklődőt. Gyorsan kiderült, hogy a ház tulajdonosa pontosan tudja milyen teraszfedést képzelt el. Sürgősen kért egy helyszíni mérést és szaktanácsadást a cégünktől.
Az első látogatásunk alkalmával, bemutattuk az általunk használt három évszakos télikert profilrendszereket és az üvegmintákat. A nagyon kedves, de határozott házaspárral megbeszéltük az előtető formáját, színét, és az eltolható üvegfal nyitásirányát.  A terasz könnyen mérhető volt, ami alapján a látványtervet is elkészítettük.
Második találkozásunk alkalmával, már a szerződéseket is aláírtuk a három évszakos télikert megrendelésére, amíg a mérnök kollégák gyártási méreteket rögzítettek. Így alig egy héten belül megrendelték a teraszbeépítést és mi ezt követően a nyolcadik héten összeszereltük a házhoz illő modern télikertet.
A képeken is jól látszik, hogy az így megtervezett teraszbeépítés műszaki tartalma, milyen magas színvonalú. Az eltolható üveglapok nyitott állapotában előtetőként funkcionál, viszont a lapozgatós rendszer bezárásával jól használható télikerté varázsolható, zordabb időjárás esetén is. Használják sokáig boldogságban, egészséggel!
Sunwood team

 

Tulajdonos nyilatkozata:

„Nagyon szimpatikus volt számomra a cég munkája, a gyors intézkedés és a kéréseim teljesítése. Ez mind meggyőzött engem arról, hogy helyes döntés volt az Önök cégét megbízni a munkával. A szerelők, akik nálam dolgoztak iskolázottak, érzéssel és pedánsan dolgoznak, nagyon kedvesek és szerények, amiért nagy köszönet illeti őket, ahogy a teljes SUNWOOD kollektívát. Köszönöm!”

close
Start typing to see products you are looking for.
Sidebar Scroll To Top