A terasz beépítéssel  egy különleges hangulatú helyiséget kapunk, ahol a természetben érezheti magát, és emellett a családi otthon meghatározó élettere. Látott már télikertet vagy már volt valahol lakótélikertben? Az ott szerzett szubjektív pozitív emlék hatására szeretné ezt a saját otthonában is megvalósítani? Segítünk Önnek elérni vágyait!

Megoldások terasz beépítésre:

Télikertek

A télikertek használhatósága a mai modern építkezési elvárások mellett letisztult és egyértelművé vált. Legyen a ház exkluzív megjelenésű része, a nyugalom szigete, de mégis teljes értékű lakótér, annak az összes komfortjával együtt. Továbbra is biztosítsa a kert és a természet közelségének az érzését, mindezt egész évben, mind a négy évszakban, az év minden napján. Valamint a télikert energetikailag legyen hasznos, statikailag legyen méretezve, és a legmodernebb  technológiák alkalmazásával, gyári rendszerek felhasználásával készüljön.

Tudjon meg többet a télikertekről, tekintse meg referenciáinkat ITT

Exkluzív pergolák

A Suntech pergolákkal könnyen exkluzív kialakítású teraszokat varázsolhatunk, ahol mindenki jól érzi magát. Távirányítóval, vagy nap-szél-eső érzékelőkkel automatizálva szabályozható a motoros pergola mennyire legyen nyitva vagy zárt, ezáltal alkalmazkodva az időjáráshoz. A teljesen egyedülálló exkluzív megjelenéshez hozzátartozik az esti éjszakai ledes megvilágítás melyek, a mozgatható tartóbordákba vannak integrálva. A világítás nagyon olcsó üzemeltetésű a pár Wattos led izzóknak köszönhetően, amit a távirányítóval működtethető fényerőszabályzóval külön állíthatunk a hangulatnak megfelelően.

Tudjon meg többet a pergolákról, tekintse meg a referenciáinkat ITT

Kérdése van? Mi szívesen segítünk, hívjon minket bizalommal!