Novinky

Výstava Construma 2016

Úspešná bola výstava Construma  2016 !

Po dlhej dobe bolo znovu cítiť výstaviskovú atmosféru! Boli doby, keď hospodárska kríza poznamenala naše životy a boli časy, keď sa hovorilo, že všetko čo potrebujeme je na webových stránkach. Takže skončili aj časy výstav?
Aj my sme veľa premýšľali, či tento rok má zmysel zúčastňovať sa ako vystavovateľ. Do tej doby sme rozmýšľali, až zostal len pavilón “C”. V konečnom dôsledku nám to ani nevadilo, pretože medzi záhradníckymi vystavovateľmi sme strávili užitočné dni. Záujemcovia cítili oveľa bližšie spojitosti k zhotoveniu zimnej záhrady ako v stavebníctve.
telikert556

Konštrukcia stánku sa ukázala jednoduchá a účelná. Projekciou filmov a prezentáciou sme predstavili svet obytných zimných záhrad. Na špecifické otázky hostí sme vedeli predstaviť systémy, z ktorých sme zhotovili najkrajšie prístrešky, zasklenie terás, pergoly, presklené steny, zimné záhrady.

telikert347

 

telikert531

Uznanie pre nás bolo, keď niektorí ľudia hovorili, že kvôli nám prišli na výstavu Construma. Čítali naše webové stránky a osobne sa chceli s nami stretnúť. Niekoľko záujemcov s profesionálnymi zručnosťami prišli pre radu alebo požiadali o konkrétne riešenia na mieste. Samozrejme, že s primeranou dôstojnosťou našej spoločnosti nebola nemožná úloha pre nás a odvtedy vďaka výstave zhotovujeme projekty a vizualizácie na konkrétne zimné záhrady a pergoly.

Výstava bola ešte v plnom prúde, ale mi sme už vedeli, že tohtoročná Construma bola pre vystavovateľov a návštevníkov úspešná udalosť!
Ďakujem všetkým návštevníkom, ktorí navštívili stánok Sunwood Professional Winter Garden!

S pozdravom:
Team Sunwood a
Pónya Péter – majiteľ-vedúci

telikert051