Novinky

Medzinárodná odborná výstava SIRHA 2016

Naša spoločnosť opäť dôstojne reprezentovala svet pergol a zimných záhrad na tejto prestížnej výstave potravinárstva a stravovania na výstavisku Hungexpo, ktorá sa konala v Budapešti 9.-11.mája 2016.

Mysleli sme si, že keď je reč o gastronómii, bude na mieste, keď tam budeme, veď naše produkty okrem súkromných domov sa veľmi hodia k reštauráciám, pizzeriám, hotelom, cukrárňam a kaviarňam, ponúkajú úžasné vylepšenia budovy: terasy, zimné záhrady, pergoly, tieniace produkty, skladacie sklenené dvere, posuvné sklenené dvere a ďalšie stavebné doplnky.
Pod klenutou pergolou s otvárateľnou plachtou sme vytvorili kaviareň s produktami spoločnosti Mokambo nášho drahého priateľa Tomáš Dósayho pre občerstvenie našich hostí. V príjemnom prostredí si návštevníci mohli vyskúšať skladacie, posuvné sklenené dvere a pôsobivé otváranie s motorovým pohonom a diaľkovým ovládaním funkcie strešného systému. Mali sme možnosť sa stretnúť s niekoľkými majiteľmi známych hotelov, reštaurácií, cukrární a pizzerií a prehodnotiť, naďalej premyslieť niekoľko nápadov a snov pre terasy, ich prestrešenie, markízy, pergoly a zimné záhrady 3 alebo 4 ročných technických riešení.

pergola527-900pix

Našim potenciálnym zákazníkom sme predstavili naše pracovné metódy s možnosťou prípravy počítačovej vizualizácie,precízneho merania s laserovou technikou a na tomto základe spracovanie v 3D formáte – čo je v plnej veľkosti zobrazenie plánovaných budúcich stavebných prác.
Medzi mnohými záujemcami prejavili svoj obdiv prémiovým pergolám fínsky, estónsky a turecký vlastníci hotelov a generálni riaditelia, kde je zaručené, aby vydržali až 117km / h nápor vetra, dážď a nechcené priame slnko zabezpečí príjemnú atmosféru.
Cítime veľmi úspešnú účasť na tejto výstave, nakoľko objednávky zahraničných návštevníkov prevyšujú objednávky maďarských a slovenských, smerom k realizácii.

Kvetinovú výzdobu a štýlovú kombináciu červeno-bielych stolov a stoličiek zabezpečila Posnyák Klara- Klaudia Flora Hungary začo by som jej veľmi rád poďakoval, okrem iného fontánku a zariadenia pre recykláciu dažďovej vody poskytla spoločnosť Suni – majiteľka Fiddler Eniko a atraktívnu drevenú podlahu majiteľ Gemini Dr. Lajos Mátrai, ešte raz by som im vďačne vyjadril poďakovanie.
A ku koncu gratulujeme Tomášovi Széllovi, v rámci výstavy sa konalo európske semifinále Bocuse d’Or a sa stal víťaz gastronomickej súťaže kuchárov, ktorú Maďarsko posilnil svoj “veľký výkon”.

Trojdňová výstava, jej farebný rozruch v príjemnej atmosfére, je stále naživo v nás.

SIRHA 2016 – FOTKY